Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

EVENT

PROJEKTLEDNING

Nyckeln till ett lyckat event ligger i en noggrann planering. Med mångårig erfarenhet från alla typer av event projektleder vi ditt evenemang från start till mål. Hör av dig så berättar vi mer!

EVENT

LOKALER OCH TÄLT

Behöver du hyra en konferensanläggning? Hitta den perfekta festlokalen? Eller sätta upp ett gigantiskt tält i parken? Inga problem – vi fixar det! Kontakta oss, så spånar vi tillsammans och hittar den perfekta platsen!

EVENT

ARTIST OCH UNDERHÅLLNING

Levande musik, DJ eller orkester? Eller kanske eldslukare, stand-up komiker och konferencierer? Oavsett vad som behövs för ge ditt event en känsla av WOW, så hjälper vi dig. Hör av dig så berättar vi mer!

EVENT

KONCEPT OCH DESIGN

Vi hjälper gärna till med allt från inspiration och design till konceptualisering och visualisering i 3D. Det är aldrig för tidigt i processen för att kontakta oss – vi älskar att dela med oss av våra idéer och vår kunskap. Kontakta oss, så drömmer vi tillsammans!

EVENT

SCEN OCH TEKNIK

Liten och intim scen eller stor arena med tusentals åskådare? Vid scenframträdanden måste allting stämma – från minsta skruv till övergripande logistik. Med erfarenhet från såväl landets största festivaler, turnéer och galor som den lokala trubaduren hjälper vi dig med hela processen. Hör av dig så går vi igenom dina behov och idéer tillsammans!

EVENT

MAT OCH DRYCK

Snacks, champagnefrukost, varmkorv eller gourmet-meny? Vare sig det handlar om en macka på konferensen eller rätt vin till oxfilén, så är mat och dryck viktiga i varje lyckat evenemang. Vår catering bistår med kunskap, råd och smaker som sätter guldkant på ditt event. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer!

EVENT

DEKOR OCH MÖBLER

Saknas det stolar? Eller vill du förvandla torget till ett sagoland för barn? Vi kan hjälpa dig med allt från att inreda tomma utrymmen, till att addera det där lilla extra som behövs för att ge din plats eller lokal en känsla av WOW. Hör av dig så berättar vi mer om möjligheterna – det är bara fantasin som sätter gränserna!

Tack för ditt meddelande!