Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

EXPO

PROJEKTLEDNING

Nyckeln till ett lyckat event ligger i en noggrann planering. Med mångårig erfarenhet från alla typer av mässor projektleder vi produktionen av din monter från start till mål. Hör av dig så berättar vi mer!

EXPO

BELYSNING

Behöver du hyra en konferensanläggning? Hitta den perfekta festlokalen? Eller sätta upp ett gigantiskt tält i parken? Inga problem – vi fixar det! Kontakta oss, så spånar vi tillsammans och hittar den perfekta platsen!

EXPO

BILDSKÄRMAR

Rörlig bild ger liv åt din monter, fångar besökarnas intresse och skapar nya möjligheter för dig att nå ut med ditt budskap. Bildskärmar med bra material kan både förstärka ditt varumärke och attrahera nya kunder. O du, vi löser även skapande av filmer och animationer att visa om du behöver. Hör av dig så berättar vi mer!

EXPO

DESING OCH KONCEPT

Vi hjälper gärna till med allt från inspiration och design till konceptualisering och visualisering. Det är aldrig för tidigt i processen för att kontakta oss – vi älskar att dela med oss av våra idéer och vår kunskap. Kontakta oss gärna, så drömmer vi tillsammans!

EXPO

KOMPLETT MONTERPAKET

Liten och intim monter eller mässans största utställning? Hos oss får du hela din monter i ett paket – allt från en och samma leverantör. Med erfarenhet från landets största mässor hjälper vi dig med hela processen och tar ett helhetsansvar för slutresultatet. Hör av dig så går vi igenom dina behov och idéer tillsammans!

EXPO

TRYCKSAKER

Din monter behöver marknadsföras, såväl inför mässan som under själva utställningen. Vi hjälper gärna till med tryckt material som kompletterar och förhöjer kundens upplevelse av ditt varumärke. Kontakta oss så berättar vi mer!

EXPO

LJUDPAKET

Glöm inte bort ljudet när du designar din monter! Vi hjälper dig med allt från tekniken bakom till koncept, artister och DJ vid behov. Ljudet är viktigt både för att fånga besökarens intresse och för att förstärka ditt budskap och varumärke. Hör av dig så berättar vi mer om möjligheterna – det är bara fantasin som sätter gränser!

Tack för ditt meddelande!