Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

DITT NÄSTA GIG?

Vi har fullt upp med spännande projekt för jämnan och är därför ständigt på jakt efter WOW personal. Vill du vara med och skapa WOW Moments också? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

EVENT

PROJEKTLEDNING

Nyckeln till ett lyckat event ligger i en noggrann planering. Med mångårig erfarenhet från alla typer av event projektleder vi ditt evenemang från start till mål. Hör av dig så berättar vi mer!

EVENT

LOKALER OCH TÄLT

Behöver du hyra en konferensanläggning? Hitta den perfekta festlokalen? Eller sätta upp ett gigantiskt tält i parken? Inga problem – vi fixar det! Kontakta oss, så spånar vi tillsammans och hittar den perfekta platsen!

EVENT

ARTIST OCH UNDERHÅLLNING

Levande musik, DJ eller orkester? Eller kanske eldslukare, stand-up komiker och konferencierer? Oavsett vad som behövs för ge ditt event en känsla av WOW, så hjälper vi dig. Hör av dig så berättar vi mer!

EVENT

KONCEPT OCH DESIGN

Vi hjälper gärna till med allt från inspiration och design till konceptualisering och visualisering i 3D. Det är aldrig för tidigt i processen för att kontakta oss – vi älskar att dela med oss av våra idéer och vår kunskap. Kontakta oss, så drömmer vi tillsammans!

EVENT

SCEN OCH TEKNIK

Liten och intim scen eller stor arena med tusentals åskådare? Vid scenframträdanden måste allting stämma – från minsta skruv till övergripande logistik. Med erfarenhet från såväl landets största festivaler, turnéer och galor som den lokala trubaduren hjälper vi dig med hela processen. Hör av dig så går vi igenom dina behov och idéer tillsammans!

EVENT

MAT OCH DRYCK

Snacks, champagnefrukost, varmkorv eller gourmet-meny? Vare sig det handlar om en macka på konferensen eller rätt vin till oxfilén, så är mat och dryck viktiga i varje lyckat evenemang. Vår catering bistår med kunskap, råd och smaker som sätter guldkant på ditt event. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer!

EVENT

DEKOR OCH MÖBLER

Saknas det stolar? Eller vill du förvandla torget till ett sagoland för barn? Vi kan hjälpa dig med allt från att inreda tomma utrymmen, till att addera det där lilla extra som behövs för att ge din plats eller lokal en känsla av WOW. Hör av dig så berättar vi mer om möjligheterna – det är bara fantasin som sätter gränserna!

EXPO

PROJEKTLEDNING

Nyckeln till ett lyckat event ligger i en noggrann planering. Med mångårig erfarenhet från alla typer av mässor projektleder vi produktionen av din monter från start till mål. Hör av dig så berättar vi mer!

EXPO

KOMPLETT MONTERPAKET

Liten och intim monter eller mässans största utställning? Hos oss får du hela din monter i ett paket – allt från en och samma leverantör. Med erfarenhet från landets största mässor hjälper vi dig med hela processen och tar ett helhetsansvar för slutresultatet. Hör av dig så går vi igenom dina behov och idéer tillsammans!

EXPO

BELYSNING

Behöver du hyra en konferensanläggning? Hitta den perfekta festlokalen? Eller sätta upp ett gigantiskt tält i parken? Inga problem – vi fixar det! Kontakta oss, så spånar vi tillsammans och hittar den perfekta platsen!

EXPO

DESING OCH KONCEPT

Vi hjälper gärna till med allt från inspiration och design till konceptualisering och visualisering. Det är aldrig för tidigt i processen för att kontakta oss – vi älskar att dela med oss av våra idéer och vår kunskap. Kontakta oss gärna, så drömmer vi tillsammans!

EXPO

BILDSKÄRMAR

Rörlig bild ger liv åt din monter, fångar besökarnas intresse och skapar nya möjligheter för dig att nå ut med ditt budskap. Bildskärmar med bra material kan både förstärka ditt varumärke och attrahera nya kunder. O du, vi löser även skapande av filmer och animationer att visa om du behöver. Hör av dig så berättar vi mer!

EXPO

TRYCKSAKER

Din monter behöver marknadsföras, såväl inför mässan som under själva utställningen. Vi hjälper gärna till med tryckt material som kompletterar och förhöjer kundens upplevelse av ditt varumärke. Kontakta oss så berättar vi mer!

EXPO

LJUDPAKET

Glöm inte bort ljudet när du designar din monter! Vi hjälper dig med allt från tekniken bakom till koncept, artister och DJ vid behov. Ljudet är viktigt både för att fånga besökarens intresse och för att förstärka ditt budskap och varumärke. Hör av dig så berättar vi mer om möjligheterna – det är bara fantasin som sätter gränser!

TEKNIK

PROJEKTLEDNING

Nyckeln till ett lyckat event ligger i en noggrann planering. Med mångårig erfarenhet från alla typer av evenemang projektleder vi den tekniska produktionen från start till mål. Hör av dig så berättar vi mer!

TEKNIK

LJUD

Vi hjälper dig med allt från den tekniska planeringen och ljuddesign till den faktiska leveransen och produktionen. Från första skiss – hela vägen till rivet dagen efter. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi jobbar!

TEKNIK

LJUS

Belysningen är a och o vid varje event. Rätt belysning förstärker och fördjupar upplevelsen av WOW! Vi hjälper dig med alltifrån konceptualisering och design till leverans och installation. Hör av dig så bjuder vi på inspiration och idéer!

TEKNIK

SCEN

Liten och intim scen eller stor arena med tusentals åskådare? Vid scenframträdanden måste allting stämma – från minsta skruv till övergripande logistik. Med erfarenhet från såväl landets största festivaler, turnéer och galor som den lokala trubaduren hjälper vi dig med hela processen. Hör av dig så går vi igenom dina behov och idéer tillsammans!

TEKNIK

LED- OCH BILDTEKNIK

Rörlig bild är ett oslagbart sätt att fånga besökarens uppmärksamhet, förstärka upplevelsen och förmedla ditt budskap. Vi levererar alla typer av bildskärmar, LED-skärmar och presentationsteknik, anpassat efter just dina unika behov och idéer. Hör av dig så spånar vi tillsammans!

TEKNIK

SPECIALEFFEKTER

Vill du addera det där lilla extra, det spektakulära som kommer att göra att dina gäster aldrig glömmer ditt evenemang? Vi är experter på specialeffekter som tar ditt event till nästa nivå. Hör av dig så berättar vi mer om möjligheterna – det är bara fantasin som sätter gränser!

TEKNIK

INSTALLATION

Med mångårig erfarenhet av alla former av teknisk installation är vi en pålitlig och kunnig partner som hjälper dig med hela ditt projekt – ny föreläsningssal, sporthall eller black-box. Kontakta oss så berättar vi mer!

DETTA ÄR

EMIL INGEBRIGTSEN

Ingebrigtsen är Projektledaren med stort P. Här lämnas ingenting åt slumpen. Ingebrigtsen är en kreatör med sinne för det lilla extra, som inte bara projektleder utan även designar eventen och visualiserar dem i 3D miljö – för att du ska få en så tydlig bild som möjligt av slutresultatet i förväg. Ingebrigtsen är en konstnär inom sitt skrå. Han fångar upp alla nyanser i kundens vision och omvandlar dem till verklighet.

DETTA ÄR

CHRISTOFFER CARPVIK

Christoffer är entreprenören med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och ledarskap. Han har varit verksam inom IT/Telco i över 12 år, parallellt med sitt arbete som ljudtekniker och projektledare. En karriär som påbörjades i liten skala med små klubbshower och barnkören på torget, för att successivt växla upp till Sveriges absolut största och mest välbesökta evenamang. Från Bråvallafestivalen, Way Out West och Peace & Love, till Ullevi-konserter och P3 Guld – you name the show, Christoffer har varit med.

DETTA ÄR

WILLIAM AXELSSON

William är krögarsonen som tagit familjeföretaget till nya svindlande höjder. Med ett knivskarpt öga för detaljer och en osviklig känsla för vad som skapar en bra kundupplevelse, arrangerar William allt från konferensens frukostfika till några av Jönköpings största galor. Som cateringansvarig för eventkoncept som Diggiloo och Stjärnklart har han finslipat sin förmåga att alltid leverera på topp, vare sig han är hemma i Jönköping eller på turné.

DETTA ÄR

EMIL DANIELSSON

Danielsson är idésprutan som vågar när andra tvekar. Han är initiativtagare till bland annat Jönköpingsgalan och producerar företagsevent i alla storlekar, från små intima tillställningar till enorma mastodontevenemang. Eller vad sägs om att rodda en hockeymatch utomhus, med totalansvar för allt från etablering av tillfällig arena, till underhållning, teknik och infrastruktur för trafik? Med en bakgrund som marknadschef på Hv71, trivs Danielsson bäst mitt i händelsernas centrum. Han är spindeln i nätet, med stenkoll på varenda tråd.

DETTA ÄR

FILIP SÖRMAN

Filip är ljusteknikern som har stenkoll på allt - från minsta sprint, till övergripande logistik och tekniska leveranser från vårt lager. Han trivs bäst ute på fältet, där han dagligen ägnar sig åt att omvandla våra kunders visioner till verklighet.

PRAKTIG PÅ G?

Oavsett om du är intresserad utav precis det vi håller på med, eller går marknadsinriktad eller försäljning eller annat så har vi garanterat nytta utav WOW studenter med driv både vad gäller foto, video, texter, försäljning, marknadsföring, sociala medier osv osv. Kort och gott – vi har massor av behov och gillar att lyssna in hungriga studenter!

Vill du vara med och skapa WOW moments med oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!