Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

TEKNIK

PROJEKTLEDNING

Nyckeln till ett lyckat event ligger i en noggrann planering. Med mångårig erfarenhet från alla typer av evenemang projektleder vi den tekniska produktionen från start till mål. Hör av dig så berättar vi mer!

TEKNIK

LJUD

Vi hjälper dig med allt från den tekniska planeringen och ljuddesign till den faktiska leveransen och produktionen. Från första skiss – hela vägen till rivet dagen efter. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi jobbar!

TEKNIK

LJUS

Belysningen är a och o vid varje event. Rätt belysning förstärker och fördjupar upplevelsen av WOW! Vi hjälper dig med alltifrån konceptualisering och design till leverans och installation. Hör av dig så bjuder vi på inspiration och idéer!

TEKNIK

SCEN

Liten och intim scen eller stor arena med tusentals åskådare? Vid scenframträdanden måste allting stämma – från minsta skruv till övergripande logistik. Med erfarenhet från såväl landets största festivaler, turnéer och galor som den lokala trubaduren hjälper vi dig med hela processen. Hör av dig så går vi igenom dina behov och idéer tillsammans!

TEKNIK

LED- OCH BILDTEKNIK

Rörlig bild är ett oslagbart sätt att fånga besökarens uppmärksamhet, förstärka upplevelsen och förmedla ditt budskap. Vi levererar alla typer av bildskärmar, LED-skärmar och presentationsteknik, anpassat efter just dina unika behov och idéer. Hör av dig så spånar vi tillsammans!

TEKNIK

INSTALLATION

Med mångårig erfarenhet av alla former av teknisk installation är vi en pålitlig och kunnig partner som hjälper dig med hela ditt projekt – ny föreläsningssal, sporthall eller black-box. Kontakta oss så berättar vi mer!

TEKNIK

SPECIALEFFEKTER

Vill du addera det där lilla extra, det spektakulära som kommer att göra att dina gäster aldrig glömmer ditt evenemang? Vi är experter på specialeffekter som tar ditt event till nästa nivå. Hör av dig så berättar vi mer om möjligheterna – det är bara fantasin som sätter gränser!

Tack för ditt meddelande!